Algemeen
   
http://www.duikforum.nl/

Op deze site staan forums over o.a. duiklocaties, duikmedische zaken, fotografie, duikmaterialen, reizen, flora en fauna en zelfs freediving. Om te "posten" is registreren noodzakelijk.
   
http://zoekertjes.duiken.be/

Deze Vlaamse website is bedoeld voor de particuliere handel in tweedehands duikmateriaal. Maar er zijn ook forums met namen als "Buddy gezocht", "GODD" en "Medisch". Ook voor Nederlandse duikers een bezoek waard.
   
http://www.wetwebmagazine.nl/

Wet Web Magazine is Nederlands eerste duikmagazine op het Internet met 50 dubbele pagina's lees- en kijkplezier. Het bevat foto's en verhalen, maar ook nuttige informatie over materiaal, medische zaken, fotografie en duiken in Nederland. Het tijdschrift is voor iedereen toegankelijk zonder abonnement, kosten of inschrijving en verschijnt zes maal per jaar.
   
http://www.godd.be/

GODD staat voor Grens Overschrijdende DuikDag. Op deze duikdagen, die georganisseerd worden door de Belg Luc Dupas, zijn duikers van alle organisaties, federaties en nationaliteiten welkom. Het maakt ook niet uit hoeveel duiken je hebt. Voorwaarden zijn dat je een gebrevetteerde duiker bent, die medisch geschikt en verzekerd is. De duikdagen vinden plaats op zowel Nederlandse als Belgische duikplaatsen. Over de ontmoetingen die je tijdens de dagen hebt en de aprŤs-dive wordt vaak nog langer nagepraat dan de duiken zelf.
   
http://www.nelos.be/

De NELOS (Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport) is de Vlaamse zusterorganisatie van de NOB. De NELOS geeft ook het tweemaandelijkse magazine Hippocampus uit en heeft een Gallery voor foto's.
   
http://duiken-decompressie.startpagina.nl/

Deze website is familie (een zogenaamde kleindochter) van de meer bekende duiken.startpagina.nl.
   
http://www.digischool.nl/bi/onderwaterbiologie/html/frames/frduikze.htm

Uitgebreide website van Ron Offermans met niet alleen informatie over duikplaatsen, maar ook over flora en fauna en onderwaterfotografie.
   
http://www.diveaddicts.org/duikplaatsen/Overzicht-Duikplaatsen.aspx

Belgische website met informatie over duikplaatsen in Zeeland, BelgiŽ, Egypte en IndonesiŽ. Maar ook met artikelen over onderwaterleven, medische onderwerpen, duikopleidingen, fotografie en meer.