Toerisme
 
http://www.vvvzeeland.nl/

Het startpunt voor een vakantie of een dagje uit in Zeeland. Met informatie over accommodaties, evenementen, plattegronden en meer.
 
http://home.kpn.nl/keessteendijk

De Weyde Line is een mini-camping op Schouwen-Duiveland. De camping ligt tussen Dreischor en Nieuwerkerk en je kan er overnachten zodra je meerdere dagen op Schouwen-Duiveland wilt gaan duiken. Voor een klein bedrag kan je er je tentje opzetten. Neem vooraf contact op met de familie Hesselink om een plek te reserveren.
 
http://www.hotelwemeldinge.nl/

Het Holland Inn Wemeldinge is een zelfstandig middenklasse hotel. Het hotel ligt vlakbij het dorp Wemeldinge en de Oosterschelde. Niet alleen perfect voor niet-duikende toeristen, maar ook voor duikers die gesteld zijn op kwaliteit en comfort. Dit driesterren hotel ligt namelijk vlakbij enkele van de mooiste Zeeuwse duikplaatsen en een vulstation.
   
http://www.duiktussendemosselen.nl/

In de voormalige veerhaven van Bruinisse bevindt zich een mosselkwekerij. Met hangculturen, wel te verstaan. Tegen een kleine vergoeding kan je duiken op deze bijzondere plek, waar doorgaans veel te zien is. Ook op andere plekken in Zeeland bevinden zich hangmosselen, maar niet overal kan of mag je daar duiken.