Winkelen
   
http://www.vanderjagtdiving.com/

Van der Jagt Diving uit Capelle aan den IJssel is één van de duikwinkels die ik regelmatig bezoek, aangezien ik er vlakbij woon. Je kan er je duikflessen vullen tot circa 200 bar en uiteraard kan je er ook terecht voor al je andere duikartikelen.
   
http://www.dufare.com/

Boven de winkel van Van der Jagt Diving in Capelle a/d IJssel bevindt zich sinds juli 2007 Dufare. Je kan er terecht fabricage en reparatie van duikkleding. Op de website (tabblad Onderhoud) vind je tips over wat je zelf kunt doen om de levensduur van je pak te verlengen.
   
http://www.unterwasserkamera.at/ (Duits)

Online winkel in Oostenrijk voor onderwatercamera's, flitsers, armen en toebehoren. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Perfecte afhandeling!!
   
http://www.scubacam.nl/

ScubaCam noemt zich "De specialist op het gebied van onderwaterfotografie en -video". Niet alleen online, maar ook via de winkel in Waalwijk zijn camera's, flitsers en toebehoren van alle grote merken te koop. In de winkel tref je Ron Polet, die vroeger eigenaar was van Combi Melchers uit Den Haag. Melchers was vroeger hèt adres voor onderwaterfotografie. Betalen kan o.a. met iDeal en PayPal. Verzendkosten zijn EUR 10,00. Behalve bij levering onder rembours, dan is het EUR 15,00.
   
http://shop.divenow.nl/

In deze Nederlandse webshop vind je nationale en internationale duiktijdschriften, boeken in het Nederlands, Engels, Duits en Frans over de meest uiteenlopende duikgerelateerde onderwerpen en DVD's, video's en CD-ROM's over duikzaken. Wil je de boeken eerst zien en inkijken voordat je ze koopt? Ga dan vooral langs bij de winkel in Zoetermeer. Zelf heb ik al meerdere keren iets gekocht en steeds naar volle tevredenheid!
 
http://www.onderwaterfotografie.eu/

Foto Teunissen uit Maassluis is een fotovakwinkel met onderwaterfotografie als specialiteit. Door het ruime assortiment is hun webwinkel een "one stop shop" door de onderwaterfotograaf, ongeacht of het nou om compactcamera's of om spiegelreflexcamera's gaat. Behalve voor alle denkbare apparatuur kan je er overigens ook terecht voor onderhoud aan je apparatuur.
   
http://www.diveshop.nl/

Een van de weinige Nederlandse webwinkels met een breed aanbod aan duikartikelen. Om de juiste prijzen te kunnen zien, moet u zijn geregistreerd en zijn ingelogd. Merken waarvan artikelen op de site zijn terug te vinden, zijn: Aqualung, Bare, Citizen, Cressi, Dacor, Greenforce, Hartenberger, Mares, Metalsub, Oceanic, Scubapro, Seaquest, Seemann en Suunto. Er is ook nog een "hoekje" voor onderwater fotografie. Betaling: vooruit of onder rembours. Verzendkosten EUR 10,00 bij vooruitbetaling of EUR 15,00 onder rembours.
   
 


Vervolg